Като допълнителна мярка към стандартните оперативни процедури, целяща подобряване на честотата

...
Като допълнителна мярка към стандартните оперативни процедури, целяща подобряване на честотата
Коментари Харесай

Високотехнологичен нанопрепарат ще осигури постоянна антимикробна защита на летищата във Варна и Бургас

 Като спомагателна мярка към стандартните оперативни процедури, целяща възстановяване на честотата на разчистване и стерилизация, тази седмица летищата Варна и Бургас залагат на най-новата разработка на новаторски нанопокрития. Най-контактните повърхности на двете летища ще бъдат обработени с, който ще образува незабележим предпазен пласт и трайна антимикробна отбрана.

Антимикробният разтвор Liquid Guard, спечелил награда за иновация в Германия през 2019 година в региона “Хигиена и антимикробна отбрана ", образува извънредно корав предпазен пласт върху всевъзможни повърхности и обезпечава дълготрайна отбрана от вируси, микроби и бактерии. Направени проучвания демонстрират понижаване на микроорганизмите (вируси, бактерии, гъбички, водорасли и плесени) до 99,9 % за повече от 1 година върху третираните повърхности. Антимикробното покритие защищава и затова резервира безплоден всеки продукт и не може да бъде отстранен по никакъв метод, с изключение на абразивно.

Често докосвани повърхности в летищните терминали ще бъдат хигиенизирани тази седмица с течения дезинфектант. Ултра тънката дишаща 3D мрежа ще спомогне за дълготрайна стерилизация и отбрана от всевъзможен тип бактерии и микроби на редица повърхности като порти, работни плотове, компютри, гишета, маси, седалки, багажни колички, тавички за слагане на движимости при прекосяване на инспекция за сигурност, инвалидни колички, транспортни средства, пътнически стълби, санитарни възли и др. 

“Най-важното за нас е да осигурим на пасажерите ни безвредна среда и чувство за сигурност и угриженост за тяхното здраве. Внедряваме най-иновативни софтуерни решения, с цел да покажем на пасажерите, че прекосяването през летищата и пътуването със аероплан не крие риск за здравето.

Непрекъснато работим за възстановяване обстановката на летищата, като слагаме по-високи условия за непорочност, използваме нови технологии и оценяваме всички процеси, в които можем да се намесим и подобрим услугите ни за пасажерите и работното място на чиновниците ни " показа Франк Кванте, Главен изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР